Indsatser

SPF serie / AFI serie.

SPF serien som indeholder følgende pumpetyper.

SPF, SPZ, BAS, ZASV er udgået af produktion hos Allweiler. Da det er en pumpetype der har været produceret gennem flere årtier er der stadig mange tusind  pumper  der er aktive på markedet.

Der kan stadig leveres originale reservedele til pumpe typen, så efter en renovering kan den fungere igen i lang tid.

Erstatningspumpetypen er AFI serien som indeholder følgende pumpetyper:

AFI, AFI-T, AFT, AFT-T.

Denne erstatningspumpe har samme funktion som SPF serien, men det er nødvendigt med en mindre ændring i det eksisterende rørsystem.

Men der er flere muligheder for at genanvende SPF pumperne, i det efterfølgende er en lidt snørklet forklaring på mulighederne.

 

Gamle SPF-pumper kan udskiftes direkte med den nye AFI-pumpe (med adapterflanger), hvis den gamle SPF ikke har noget filter.

Det samme for BAS, uden filter.

 Hvis pumperne har et filter, skal der benyttes den nye AFI-F version, der ikke kan udskiftes 1: 1 (se de tekniske dokumenter)

 

Hvis det er en tvilling enhed som SPZ eller ZASV, kan der udskiftes begge pumper også med AFI pumper med adapterflanger, hvis tvillingenheden ikke har noget filter. Udskift altid begge pumper på grund af dokumentation.

Hvis det er en tvilling enhed (SPZ eller ZASV) med filter, skal den komplette enhed udskiftes med den nye AFI-T version. Her er der ingen direkte udskiftning mulig (se de tekniske dokumenter)

 

Indsatse med spindler til alle gamle pumper er stadig tilgængelige.

Standardmaterialet W8 til alle smøremidler og HFO Pumps og versionen til lav sulpfur W178 (leveringstid ca. 6-8 uger i øjeblikket)

 

En anden mulighed er den nye AFI-E foringsindsatspumpe, som kan bruges af alle de gamle pumper (SPF, SPZ, ZASV, BAS også med filter) og også til de gamle AFI-pumper i W195, W196, W197, W198, W199 .

Hvis det er en tvilling enhed, skal der opgradere begge pumpe sider samtidig. (se det andet tekniske dokument)

 

De nyeste materialer er W226 til alle smøremidler og HFO.

For alle med lavt svovlvæsker er materialet W228.

 

;